Friday, August 19, 2011

::lagu raya dulu lagi best daripada lagu raya sekarang kan?::

Assalamualaikum.

Tak smpai setengah bulan lagi kita nak smbut hari raya kan? bestnye.bestnye.

dolu2, time-time macam ni mesti sedih sebab teringat kampung halaman. nak nangis pun senyap-senyap je letak bantal atas muka. padahal tilam da banjir dengan air mata time tu. sobbs..sobss...sedeynyer

tapi sekarang tak lagi. sebulan puasa kat rumah. 12hari dapat balik beraya kat kampung halaman sendiri n mertua, nak sedih ape lagi?

sekarang ni, detik ni, kala ini kalau bukak radio apa-apa channel pon gerenti lagu raya yang keluar. betul tak?

tapi pelik kan, kenapa kebanyakan lagu raya yang best2 semua yang lama-lama. tu ha yang saloma nyanyi tu smpai sekarang ni kalau keluar kat radio mesti terasa aroma hari raya tu kann?

tapi kenyataan nya lagu raya dulu lagi best dari lagu raya sekarang, kan?

sekian.

okbai.

2 comments:

sangpencinta said...

tak terkejut pon. karyawan dulu mmg lebih handal dari skrg.. ada sesapa prnh dengar tak bahawa "pembikin filem di malaysia ni ketinggalan 500 tahun ke belakang dari segi pemikiran" (bandingkan dgn pemikiran shakespeare) ... muzik? kenapa mozart masih dianggap terbaek? .... apabila duit dan keuntungan dijadikan faktor penentu ....

mama3A's said...

setuju banget.. lagu dulu ada auranya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...