Wednesday, February 20, 2008

Teringin anak pompuan










Ya Allah kurniakan lah aku baby girl. Tapi tunggu la bebudak nie besor dulu. Kalau kome nak tahu, ini bukan teman yang pakaikan tp deme yang pakai sendiri.








Hafiy-macam org baru balik haji....

Monday, February 11, 2008

Gelanggang Raja Lawak (CHAM)



Aku minat dengan sungguh dgn budak Along (dari kump. Cham) (baju belang) sorang ni. Dia cute sangat. Gaya Apek sungguh.....Aku pernah jumpa dia sekali masa p Jom Heboh kat Shah Alam hari tu. Memang lawak giler budak ni..Bak kata Enot..lawak yang dia buat lawak kering....VOTE 4 CHAM....


video

minggu ke 5

video

minggu ke 4

video
minggu ke 3

video
minggu ke 7

video

minggu ke 7 extra

Wednesday, February 6, 2008

Kenangan di Zoo Negara



Kenangan bawa anak2 pergi Zoo Negara. Hari ni hari Ahad...Hafiy asyik sebut na p tengok buaya jer....cian anak Umi sorang ni...dah sampai Zoo takut2 la pulak....nak ambik gambo dgn giraffe pun menggelupur...Adik dah memang penakut...tak payah cakap....Letih sungguh....Tengah hari baru balik....Sempat jugak beli souveniour ....

video

video

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...