Friday, August 14, 2009

::jom p konvo uthm::

10 Ogos 2009, I attended my bro's Convocation from morning until late evening. My bro nie anak yang ke-4 in the family..

Syukur kehadrat Illahi kerana memberikan dia (hafiz) ruang untuk terus menuntut ilmu. Penat lelah dia belajar selama 4 tahun telah berhasil. Sudah pastinya kedua ibu bapaku rasa bangga... kerana dia anak pertama mak bapak aku yang telah berjaya mendapat segulung ijazah...Alhamdulillah...Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal dengan Kepujian....

Rombongan yang bertolak ke konvo adikku nie tak ramai. Hanya kedua ibu bapaku dan keluarga ku semata-mata. Bukannya tak ada orang yang nak follow, tapi disebabkan kerana ada berita kematian akibat H1N1 di situ, maka semuanya terbantut. Tapi aku buat dek jer...kesian kat hafiz plak...tapi preparation utk ke sana telah dibuat awal... 9/8/2009 - kami bertolak dari KL ke Kluang mengambil masa kira2 2 jam setengah...kenapa tak stay kat batu pahat? sebabnya semua dah fully book..even 'contoversy hotel - KATERINA HOTEL - adegan Chua Soi Lek tut tut' pun penuh jugak... So. tempat tinggal kami adalah di PRIME CITY HOTEL, Kluang..3 star jek...Tengok gaya macam cun kat Internet, sekali pergi...kureng la sikit...tapi kira OK lah...at least ada jugak tempat utk kami berteduh...
cuci mata sikit tgk gelagat bebudak, mak budak, bapak budak, tok budak......

di hotel


di hari convocation

1 comment:

apiskynyrd said...

macih2...tunggu pazira convo plak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...