Tuesday, February 17, 2009

2day is my birthday....

Happy birthday 2 me
Happy birthday 2 me

2day aku dicelebrate oleh my boss (sumatra) and also with my friends...


ima : ayu, kalau diorang nak celebrate / beli cake birthday untuk kak ima hari nie...just kata kak ima tak nak yer...
ayu : kenapa...
ima : tak nak diorang susah...almaklumlah....duit gaji dah nak kering....please
ayu : ok



ima : akak, kalau diorang nak celebrate / beli cake birthday untuk kak ima hari nie...just kata kak ima tak nak yer...
kak zura: sapa nak celebrate birthday hang...
ima : kalau ler ada yg planning nak buat kutipan..please said that i dont want...
kak zura: yer la...dengan muka seposen...

Ayu : Kak ima, jom teman saya g bank..boleh tak?
Ima : ok...no problem ...kak ima pun nak p tolong masukkan cek kak zura nie...
Ikin : Ayu, jom p....
Ayu : Jom

Ima : Rasa malas lah pulak..tgh lapar nie...
Ayu : Ala...kejap jer..kang balik kita beli ler
Ima : Kita singgah kjap tingkat 8...kak ima nak beli buah....

(masuk lift terus ke G)

Ima : Alamak...lupa nak beli buah
Ayu : Ermmmphhhhh.....

(di Maybank)

(ayu mendapat msg....)
(i felt sometin...may be they want 2 surprise me)
Ima : can i see the msg?
ayu : mana boleh...(smile...)
Ima : u all planinng apa2 yer...
ayu / ikin : mana ada...

(di RHB bank, i saw them (cermin transparent la) sok sek sok sek behind me)

*sigh*

ima dah masuk RHB, ayu menyusul, ikin tiba2 tarik ima ajak g tong woh...beli something...beli apa ntah..otw i felt geng2 mesti ada kat SECRET RECIPE...sesampe je kat depan SR...

terus ikin tarik tangan masuk ke SECRET RECIPE...
hahaha planning kantoi...i know it...
anyway...god job....to ikin n ayu


sedang solat zuhur...dgr kecoh2 kat luar surau...result ptk dah kuar...
cam x der mood jer nak g amik coz masa exam tue gue sakit kat pinggang...kena kencing kotor..menyenget / membongkok jer bila jalan....10 minit jawab dah kuar...tapi sebelum tue study maut la jugak (konon2nyer)...wakakakkakka......

dengan slow motion nyer....pergi lah jugak dengan getaran jiwa bersama geng2 yg ambik ptk sama-sama...bismillahirrahmaniraahim....YA ALLAH...4....terus terduduk aku bila tgk result tue... syukur alhamdullillah....tq kepada munirah sebab masa taklimat hari tue, aku cuti, dialah insan yg sudi memberi soalan2 yg bakal keluar,.....tapi sedih la jugak sebab dia tak lepas lagi....cuba lagi yek...
kak ima tunggu tau....
hadiah paling istimewa...

2 comments:

impianku said...

tahniah...
hehehe... suprise tak jadi ek...
apa2pun dah selamat dah kek besday tu...

Anonymous said...

tahniah berganda dari kami..(huh..bila la nak amik ptk saya nihh??) - k.mask

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...